Μια σημαντική προσθήκη ολοκληρώνει τις ερχόμενες μέρες ο Πανιώνιος, καθώς συμφώνησε προφορικά με τον Ιάπωνα Γιούτο Ανζάι για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 20χρονος ακραίος επιθετικός ο οποίος ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα, θεωρείται ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής και αναμένεται να συμβάλλει στην προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
H ανακοίνωση της ομάδας
Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την προφορική συμφωνία της με τον Ιάπωνα ποδοσφαιριστή Γιούτο Ανζάι για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο 20χρονος ακραίος επιθετικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ιαπωνίας και τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η φετινή πρωτοπόρος του Ιαπωνικού Πρωταθλήματος Κιότο Σάνγκα, με την οποία συμπλήρωσε 12 συμμετοχές και ένα γκολ.
Ο 20χρονος Ιάπωνας έφτασε σήμερα στη χώρα μας, αύριο αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας.