Συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ιαπωνική εταιρεία Ganassa

Πηγή: paokfc.gr

Όλο και πιο κοντά στην Ιαπωνία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τη μεταγραφή του Σίντζι Καγκάβα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε στις 4 Μαρτίου τη συνεργασία της με την ιαπωνική εταιρεία Ganassa, η οποία θα αναλάβει την ψηφιακή προώθηση της ομάδας στην αγορά της Ιαπωνίας.

Μετά τη δημιουργία λογαριασμού στο twitter στα ιαπωνικά που ήδη λειτουργεί, η ιαπωνική «μεταμόρφωση» του Δικεφάλου του Βορρά θα συνεχισθεί με τη δημιουργία eshop του ΠΑΟΚ στα ιαπωνικά και μια σειρά προωθητικών δράσεων όπως η δημοσίευση των νέων της ομάδας απευθείας στο Yahoo Japan.

Στο πλαίσιο του ανοίγματος στην ιαπωνική αγορά ο ΠΑΟΚ έχει ήδη συνάψει συμφωνία με την DAZN, μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες live streaming αγώνων, για τη μετάδοση στην Ιαπωνία των αγώνων του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συνεργασία της με την Ganassa

«Η ψηφιακή ανάπτυξη του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με τη σύναψη μιας στρατηγικής συμφωνίας για τη διείσδυση του συλλόγου στην αγορά της Ιαπωνίας. Επίσημος συνεργάτης του Δικεφάλου σ’ αυτό το άνοιγμα θα είναι η Ganassa.

Η μεταγραφή του Σίντζι Καγκάβα , ενός εκ των κορυφαίων αθλητών που έχει αναδείξει η Ιαπωνία ανεξαρτήτως σπορ, δημιούργησε προοπτικές, αλλά κι ανάγκες για την καλύτερη εκπροσώπηση του συλλόγου σε μια νέα αγορά που από την πρώτη στιγμή που ο Καγκάβα ντύθηκε στ’ ασπρόμαυρα έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο της γενικότερης ανάπτυξης του ΠΑΟΚ και της ψηφιακής του κοινότητας, λοιπόν, ο σύλλογος συμφώνησε με την Ganassa, η οποία αναλαμβάνει τη διαχείριση της εικόνας του συλλόγου στην Ιαπωνία μέσα από μια σειρά δράσεων.

Η αρχή έγινε με τη δημιουργία του επίσημου λογαριασμού Twitter του ΠΑΟΚ στα Ιαπωνικά. Το Twitter, άλλωστε, αποτελεί ίσως το δημοφιλέστερο μέσο στη χώρα κι ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να ενημερώνει το κοινό τόσο για τα νέα της ομάδας όσο και για την πορεία του Καγκάβα στην ομάδα, έτσι ώστε να μεγαλώσει το ψηφιακό του community και να κάνει πιο γνωστό το brand του ΠΑΟΚ στην Ασία.

Ο λογαριασμός @PAOK_FC_JP θα φιλοξενεί πρωτότυπο περιεχόμενο με στόχευση την αγορά και την κουλτούρα της Ιαπωνίας, ενώ στο επόμενο διάστημα, ο ΠΑΟΚ θα έχει και το δικό του eshop στα ιαπωνικά και τα νέα της ομάδας θα δημοσιεύονται απευθείας στο Yahoo Japan.

H Ganassa είναι ένα γραφείο digital management & content creation με εξειδίκευση στην αγορά της Ασίας και στο πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται σύλλογοι όπως οι Γιουβέντους, Τσέλσι, Ρόμα, Ντόρτμουντ, Νάπολι κι οργανισμοί όπως η UEFA, η FIFA και η La Liga.»

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ