Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Σίντζι Καγκάβα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου τη λύση του συμβολαίου του Σίντζι Καγκάβα. Ο 32χρονος πρώην παίκτης της Εθνικής Ιαπωνίας είχε υπογράψει τον Ιανουάριο (2021) συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.

Ο ερχομός του Ιάπωνα σταρ του ποδοσφαίρου είχε προκαλέσει πολλές θετικές αντιδράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιαπωνία, ωστόσο τελικά αγωνίστηκε σε μόλις 12 επίσημα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του ανοίγματος στην ιαπωνική αγορά είχε συνάψει συμφωνία με την DAZN, μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες live streaming αγώνων, για τη μετάδοση στην Ιαπωνία των αγώνων του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο ίδιο πλαίσιο είχε προβεί σε προωθητικές δράσεις όπως η συνεργασία της με την ιαπωνική εταιρεία Ganassa, δημιουργία eshop και λογαριασμού στο twitter στα ιαπωνικά και δημοσίευση των νέων της ομάδας απευθείας στο Yahoo Japan.

H επίσημη ανακοίνωση 

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου του Σίντζι Καγκάβα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Ιάπωνας αποφάσισαν, κοινή συναινέσει, να τερματίσουν τη συνεργασία τους. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Η ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό twitter του ΠΑΟΚ στα ιαπωνικά

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα