Ποδόσφαιρο: Φιλικός αγώνας της Εθνικής Κύπρου με την Ιαπωνία

kypros-football

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τη διεξαγωγή εκτός έδρας διεθνούς φιλικού αγώνα της Εθνικής Ανδρών Κύπρου με την Εθνική Ανδρών Ιαπωνίας.

Ο φιλικός αγώνας διευθετήθηκε κατόπιν πρόσκλησης της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 27 Μαΐου 2014 στο Στάδιο «Saitama 2002» στην ομώνυμη πόλη και θα αρχίσει στις 19:00 (τοπική ώρα).

Το  Στάδιο  «Saitama 2002»  χτίστηκε για τις ανάγκες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002 που έγινε σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα και είναι χωρητικότητας 63.700 θεατών.

samuraiblue1

Η Ιαπωνία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 τον Ιούνιο στη Βραζιλία και το φιλικό με την Κύπρο θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους Ιάπωνες αφού θα διεξαχθεί λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Η Ιαπωνία έχει κληρωθεί στον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδας μαζί με τις Κολομβία και Ακτή Ελεφαντοστού.

Πηγή: Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ