Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 3ο Μετεωρίτικο Δρόμο

日本語

POSTER_MTR2016

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 θα δοθεί φέτος η εκκίνηση για τον 3ο Μετεωρίτικο Δρόμο που διοργανώνει ο Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Και φέτος το GreeceJapan.com  είναι χορηγός επικοινωνίας.

Ο 3ος Μετεωρίτικος Δρόμος περιλαμβάνει τους αγώνες Meteora Trail Running 22,5 χιλιομέτρων (1250 μέτρα υψομετρική), City Trail Meteora 5 χλμ. (250μ. υψομετρική) και τον Δρόμο Υγείας παίδων/κορασίδων 1 χλμ. Αφετηρία και τερματισμός είναι η Κεντρική Πλατεία της Καλαμπάκας.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες και τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.skam.gr

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους αγώνες Meteora Trail Running και City Trail Meteora θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Δεύτερα 24 Οκτωβρίου 2016.

Δείτε το βίντεο από τον περσινό αγώνα

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img
ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services