Βόλεϊ: Η Εύα Χαντάβα ανανέωσε με την Gunma Bank Green Wings και παραμένει στην Ιαπωνία

日本語

©GreeceJapan.com/Junko Nagata

Η ελληνική σημαία θα συνεχίσει να κρέμεται στην έδρα της Gunma Bank Green Wings στην πρωτεύουσα του νομού Γκούνμα, Μαέμπασι. Η πρώην αρχηγός της Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών, Εύα Χαντάβα, ανανέωσε το συμβόλαιο της με την ιαπωνική ομάδα και στη νέα σεζόν 2023-24 που ξεκινάει τον Οκτώβριο θα αγωνίζεται στην V.League Division 2 (V2), τη δεύτερη κατηγορία του ιαπωνικού πρωταθλήματος.

H Εύα Χαντάβα (2η από δεξιά) στο GB Sports Center, έδρα της Gunma Bank Green Wings. Η ελληνική σημαία δεν κατέβηκε ποτέ ©GreeceJapan.com/Junko Nagata

Την περασμένη σεζόν η ομάδα έχασε στο παραπέντε την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία, V.League Division 1 (V1). Το GreeceJapan.com ήταν στους αγώνες της τελικής φάσης στη Ναγκαόκα τον περασμένο Απρίλιο. Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελευταίο αγώνα είχαμε ρωτήσει την Εύα Χαντάβα αν θα συμφωνούσε σε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου της και μας είχε απαντήσει ότι αγαπάει την ομάδα, είναι πολύ ευχαριστημένη στην Ιαπωνία και θα δεχόταν να συνεχίσει χωρίς δισταγμό.

Στιγμιότυπο με την Εύα Χαντάβα από αγώνα στο Φουκουρόι ©GreeceJapan.com/Junko Nagata

Σε μήνυμα της στο instagram μετά την ανανέωση του συμβολαίου της η Εύα Χαντάβα δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη που θα μείνω στην Gunma Bank Green Wings για μια ακόμη σεζόν, στην Ιαπωνία.
Περιμένω με ανυπομονησία τους αγώνες του πρωταθλήματος για να πετύχουμε τους στόχους μας με τις καταπληκτικές συμπαίκτριες μου, το προσωπικό και γενικά όλο τον σύλλογο! Αισθάνομαι μέλος της οικογένειας και θα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο δυνατό καθημερινά. Arigato Gozaimasu!!! Ας ξεκινήσουμε.»
Τελειώνοντας το μήνυμά της, η Χαντάβα ευχαρίστησε το πρακτορείο της @iconvolley που την στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και τη βοήθησε να πετύχει τους επαγγελματικούς και προσωπικούς της στόχους.

Δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή υποδοχή-έκπληξη!

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ