Τουριστικοί Πράκτορες από την Ιαπωνία στα Μετέωρα

Ταξίδι εξοικείωσης Ιαπώνων τουριστικών πρακτόρων πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου στην περιοχή των Μετεώρων υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ιαπωνία στο πλαίσιο προβολής στην ιαπωνική αγορά των ομορφότερων προορισμών στην Ελλάδα.

H Meteora Thrones – Travel Center ανέλαβε τη μεταφορά – ξενάγηση της ομάδας, τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο Grand Meteora και το φαγητό τους στο εστιατόριο “Μετεώρων Πανόραμα”, με επικεφαλής την κα Ανδρονίκη Μήλιου (πιστοποιημένη ξεναγό) και τον κ. Χρήστο Ζώρο (ιστορικό), οι οποίοι παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία των Ιερών Μονών και τη δημιουργία του γεωλογικού φαινομένου.

Το μοναδικό παγκοσμίως φαινόμενο των Μετεώρων εντυπωσίασε τους τουριστικούς πράκτορες που, όπως δήλωσαν, ανακάλυψαν τον «εντυπωσιακότερο προορισμό στην Ελλάδα», ώστε να εντάξουν στο πρόγραμμα τους και να προσελκύσουν επισκέπτες από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Κατα τη διάρκεια της επίσκεψής τους γευμάτισαν στο ήδη ευρέως γνωστό στην ιαπωνική αγορά, εστιατόριο “Μετεώρων Πανόραμα” με την ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη κ. Ηλία Μαυραγάνη. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη διαμονή τους στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Meteora.

H Meteora Thrones – Travel Center ευχαριστεί επίσης θερμά την κα Ειρήνη Καμά από την Ελληνική Πρεσβεία στην Ιαπωνία, την κα Μαρία Ανδρίτσου από τον ΕΟΤ και τον Takeshi Omura, αρχηγό της αποστολής του ιαπωνικού γραφείου Amphitryon Japan.

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα