Τόκιο: Παρουσίαση της Ελλάδας στο Workshop Τουρισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης

日本語

Με τη συμμετοχή της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε το workshop τουρισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στο «Σπίτι της Ευρώπης» (Europa House) στο Τόκιο, την έδρα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ιαπωνία.

Δέκα οκτώ χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσίασαν το τουριστικό προϊόν τους σε ιαπωνικά ΜΜΕ, τουριστικούς πράκτορες καθώς και σε influencers του τουρισμού. Το workshop το οποίο διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, προλόγισε η Πρεσβευτής της ΕΕ στην Ιαπωνία κα Πατρίτσια Φλορ.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε η κα Ειρήνη Καμά (Γραμματέας Α’ Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ιαπωνία) η οποία παρουσίασε τα μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας στον τομέα του τουρισμού και της γαστρονομίας.

Τέλος οι χώρες που έλαβαν μέρος πρόσφεραν στους συμμετέχοντες χριστουγεννιάτικα τοπικά γλυκά. To ελληνικό τραπέζι είχε κουραμπιέδες, μελομακάρονα και τυροπιτάκια (όλα έγιναν ανάρπαστα…).

Φωτογραφίες: Τζούνκο Ναγκάτα © GreeceJapan.com

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα