Ιαπωνία: Το Παγκόσμιο Συνέδριο Μπονσάι διεκδικεί η Σαϊτάμα

To επόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο Μπονσάι φιλοδοξεί να φιλοξενήσει η πόλη της Σαϊτάμα στην Ιαπωνία και ήδη οι αρχές της πόλης, μαζί με το συνεταιρισμό των επαγγελματιών Omiya Bonsai και διάφορους συλλόγους και σχετικούς φορείς έχουν ξεκινήσει την εκστρατεία για τη μεγάλη διοργάνωση που είναι προγραμματισμένη για το 2017.

Στη  Σαϊτάμα το μπονσάι είναι παραδοσιακή τοπική «βιομηχανία». Εκεί διοργανώθηκε το πρώτο διεθνές συνέδριο το 1989, εκεί βρίσκεται το Bonsai Village, εκεί βρίσκεται και το Omiya Bonsai Art Museum.

«Θέλουμε να φιλοξενήσουμε το συνέδριο με οποιοδήποτε κόστος», δήλωσε τοπικός αξιωματούχος του τουρισμού, στοχεύοντας στην προσέλκυση περισσότερων από 70.000 εραστών των μπονσάι από όλο τον κόσμο.

Αντίπαλος της Σαϊτάμα, είναι μια πόλη της Ταϊβάν. Η νικήτρια πόλη θα ανακοινωθεί φέτος το Σεπτέμβριο, σε συνεδρίαση της World Bonsai Friendship Federation που θα γίνει στην Κίνα.

Η είσοδος του Omiya Bonsai Art Museum. Φωτ. Junko Nagata
Η είσοδος του Omiya Bonsai Art Museum. Φωτ. Junko Nagata
Στον κήπο του Omiya Bonsai Art Museum. Φωτ. Junko Nagata
Στον κήπο του Omiya Bonsai Art Museum. Φωτ. Junko Nagata
GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ