Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας ταξιδεύει στην Ιαπωνία

日本語

Φωτογραφία: Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας

Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσει τον Οκτώβριο στην Ιαπωνία το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας, στο πλαίσιο της φετινής επετείου των 120 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας- Ιαπωνίας.

Η πρώτη παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2019 στην πόλη Ιναζάουα (νομός Αΐτσι) η οποία είναι αδελφοποιημένη από το 1987 με το Δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας. Την επόμενη μέρα (11/10) το Λύκειο θα χορέψει στο Πανεπιστήμιο Οτσούμα στο Τόκιο και στις 14 Οκτωβρίου θα δώσει παράσταση σε παιδιά στο Ροπόνγκι (Τόκιο) σε συνεργασία με τον οργανισμό Kids Fun. Στις 12 Οκτωβρίου θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ του Δήμου Μινάτο στο Τόκιο.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας θα επισκεφθεί τον Έλληνα Πρέσβη στο Τόκιο κ. Κωνσταντίνο Κακιούση.

Στα 74 χρόνια από την ίδρυσή του, το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας έχει αναπτύξει πολυσχιδή δραστηριότητα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Έχει λάβει μέρος σε φεστιβάλ της Αυστραλίας, Αμερικής, Ευρώπης, Ασίας καθώς και του εσωτερικού με εξαιρετικές διακρίσεις και άριστες κριτικές. Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας καταγράφει και καλύπτει χορούς από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, Κύπρου, Μικράς Ασίας και Ανατολικής Ρωμυλίας. Η ιματιοθήκη του διαθέτει αυθεντικές φορεσιές αλλά και πιστά αντίγραφα.

Αφίσες

Οι παραστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας στην Ιαπωνία πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τόκιο.

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα