Το Φεστιβάλ των Ανθισμένων Κερασιών στο Σινμάτσι (φωτογραφίες-βίντεο)

Οι κερασιές στην Ιαπωνία είναι σε πλήρη άνθιση και τα πάρκα πλημμυρίζουν από κόσμο που απολαμβάνει τη μαγευτική γιορτή της ιαπωνικής άνοιξης. Φέτος θα σας πάμε σε ένα διαφορετικό μέρος. Όχι σε κάποιο από τα γνωστά τουριστικά πάρκα αλλά σε μια στρατιωτική βάση που απέχει δύο ώρες με τρένο από το Τόκιο. Στο JGSDF Camp Shinmachi στην πόλη Σινμάτσι (το 2006 ενσωματώθηκε στην πόλη Τακασάκι) του νομού Γκούνμα.

Η βάση με έμβλημα το άνθος κερασιάς διοργανώνει κάθε χρόνο το Σακούρα Ματσούρι και ανοίγει τις πύλες της για το κοινό. Μικροί και μεγάλοι κατακλύζουν τους χώρους του στρατοπέδου, περπατούν ανάμεσα στις πανέμορφες κερασιές και ξεναγούνται στην υπαίθρια έκθεση οπλικών συστημάτων.

Οι ανθισμένες κερασιές έχουν από πολύ παλιά ξεχωριστή σημασία για τους Ιάπωνες πολεμιστές, ειδικά τους σαμουράι. Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε και σύγχρονους σαμουράι της Ιαπωνίας!

 

Δείτε και το βίντεο μας

 

Φωτογραφίες-βίντεο : Junko Nagata © GreeceJapan.com

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα