«Το Ελληνικό Παραδοσιακό Κέντημα» – Έκθεση στο Τόκιο

日本語

Έκθεση με θέμα «Το Ελληνικό Παραδοσιακό Κέντημα» διοργανώνει από τις 23 έως τις 31 Οκτωβρίου η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Τόκιο. Τα εργόχειρα που θα εκτεθούν προέρχονται από δύο ιδιωτικές συλλογές, της κας Μάσακο Κίντο, επίτιμης καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Γυναικών Κιορίτσου και της κας Ιωάννας Χαρίκλειας Γιαννακάρου, συζύγου του Έλληνα Πρέσβη στην Ιαπωνία κου Κωνσταντίνου Κακιούση.

Η κα Κίντο, ιστορικός τέχνης και σημαντική Ελληνίστρια, παρουσιάζει εργόχειρα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που συγκέντρωσε τις τελευταίες δεκαετίες μέσα από την αγάπη της για τον ελληνικό πολιτισμό και η κα Γιαννακάρου εκθέτει εργόχειρα που της παρέδωσε η μητέρα της.

Η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Studio 2525 στο Τάιτο (Τόκιο) συνδιοργανώνεται με την Japan-Greece Society και την υποστήριξη του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Ιαπωνία στο πλαίσιο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Eπιμέλεια έκθεσης: Ριουσούκε Κίντο και Studio 2525.

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα