Τέχνη σε υψηλή ταχύτητα

Genbi Shinkansen1

Την Παρασκευή 29 Απριλίου 2016 ξεκινάει τα δρομολόγιά του το Genbi Shinkansen, η «ταχύτερη καλλιτεχνική εμπειρία στον κόσμο». Το τρένο υψηλής ταχύτητας ή …έργο τέχνης της σιδηροδρομικής εταιρείας JR East θα συνδέει την πόλη Γιουζάουα με την Νιιγκάτα στη γραμμή Joetsu Shinkansen Line.

Στη μία πλευρά των βαγονιών οι επιβάτες θα απολαμβάνουν έργα μοντέρνας τέχνης γνωστών καλλιτεχνών και από την άλλη τη μαγευτική θέα της διαδρομής, με τη συνοδεία καφέ και εξαιρετικών τοπικών γλυκών δια χειρός της γνωστής ζαχαροπλάστριας Ρόμι Ιγκαράσι. Το εξωτερικό του τρένου έχει φιλοτεχνηθεί από την Μίκα Νιναγκάουα με δημιουργίες και φωτογραφίες της από το φημισμένο φεστιβάλ πυροτεχνημάτων της πόλης Ναγκαόκα (έναν από τους σταθμούς της διαδρομής).

Genbi Shinkansen2

Genbi Shinkansen3

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων έχουν ξεκινήσει, η τιμή για το απλό εισιτήριο είναι περίπου 45 ευρώ για ενήλικες και περίπου 30 ευρώ για τα παιδιά ενώ η διάρκεια του ταξιδιού με αυτήν την κινούμενη γκαλερί θα είναι 50 λεπτά.

1-Genbi Shinkansen

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ