Ταΐστε τα ζόμπι!

zombie-tokyoΆλλο ένα από εκείνα τα πράγματα που εντάσσονται στην κατηγορία «Μόνο στην Ιαπωνία»: 29 ημέρες κάθε μήνα, το «Night Gallery Cafe Crow» είναι ένας συνηθισμένος χώρος τέχνης που λειτουργεί και σαν ένα από τα αμέτρητα μπαρ του Ροπόνγκι, της πιο «διεθνούς» περιοχής του Τόκιο. Όμως την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα, ο χώρος περνάει στα χέρια της ομάδας Zombiena για την τακτική της συνάντηση-πάρτι, στην οποία συμμετέχουν πέρα από τα μέλη της ομάδας και οι πελάτες που θα τύχει να βρίσκονται εκεί. Και όπως μπορεί να φανταστεί κανείς από την ονομασία της ομάδας, το θέμα της είναι τα ζόμπι!

Τα μέλη της Zombiena, τα οποία κάνουν συχνά εκδηλώσεις περφόρμανς αρτ σε διάφορα σημεία του Τόκιο (πιο γνωστά είναι τα πάρτι τους την ημέρα του Χαλοουΐν και οι παρελάσεις τους στο μεγάλο πάρκο του Γιογιόγκι, κοντά στο Σιντζούκου) αναλαμβάνουν όλη τη λειτουργία του «Crow» και σερβίρουν κοκτέιλ δικής τους επινόησης με ονομασίες όπως «Zombie Virus», «Campari of the Dead» ή «Zom-beer» στα οποία φροντίζουν να δίνουν ανάλογη φρικιαστική εμφάνιση. Στόχος τους είναι, πέρα από το να περάσουν καλά οι ίδιοι, να προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία και στους κανονικούς πελάτες∙ οι τολμηρότεροι από αυτούς συμμετέχουν στο «τάισμα των ζόμπι»: τοποθετούν στο σώμα και στο πρόσωπό τους κομμάτια αλλαντικών και τα «ζόμπι» τα τρώνε πασαλείβοντάς τους με αίμα.

Και ναι, πολλοί το κάνουν και δηλώνουν ενθουσιασμένοι…

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα