Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με αντιπροσωπεία του Κοινοβουλίου της Ιαπωνίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης είχε εθιμοτυπική συνάντηση τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων της Ιαπωνίας. Η αντιπροσωπεία είχε επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Norio Mitsuya και μέλη της τους βουλευτές κ. Yoshitaka Shindo, κ. Manabu Terata και κ. Mitsunari Okamoto.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ιαπωνίας της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωστής Χατζηδάκης και ο αντιπρόεδρός της κ. Γεράσιμος Μπαλαούρας, ο πρέσβης της Ιαπωνίας στη χώρα μας κ. Masuo Nishibayashi και o διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου της Βουλής, πρέσβης ε.τ., κ. Σπυρίδων Θεοχαρόπουλος.

Μετά το πέρας της συνάντησης, οι Ιάπωνες βουλευτές ξεναγήθηκαν στο κτήριο της Βουλής, ενώ στη συνέχεια είχαν συνεργασία με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ιαπωνίας, κ.κ. Χατζηδάκη και Μπαλαούρα.

Photos © Hellenic Parliament – Photographer: Aliki Eleftheriou

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ