Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού με τον Πρόεδρο του Ιαπωνο-Ελληνικού Συνδέσμου: Κοινή προσπάθεια για ενίσχυση των τουριστικών ροών από και προς την Ιαπωνία

Υπουργείο Τουρισμού

Τον νέο πρόεδρο του Ιαπωνο-Ελληνικού Συνδέσμου (Japan-Greece Society) κ. Γιασουγιόσι Καρασάουα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Ιάπωνα Πρέσβη στην Αθήνα κ. Γιασουνόρι Νακαγιάμα και ιαπωνική αντιπροσωπεία, συνάντησε σήμερα η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας-Ιαπωνίας αλλά και ο προγραμματισμός των δράσεων των δύο χωρών με αφορμή το «Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας-Ιαπωνίας 2024».

Η Υπουργός Τουρισμού και ο πρόεδρος του Ιαπωνο-Ελληνικού Συνδέσμου συμφώνησαν στην κοινή προσπάθεια για ενίσχυση των τουριστικών ροών από και προς την Ιαπωνία. Οι δύο πλευρές συζήτησαν τις επόμενες ενέργειες έτσι ώστε οι προσπάθεια αυτή να συναντά το προφίλ του Ιάπωνα τουρίστα.

Πηγή: Υπουργείο Τουρισμού

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ