Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χανίων στην έκθεση Wine & Gourmet Japan 2017

Tο Επιμελητήριο Χανίων θα συμμετάσχει και φέτος στη διεθνή έκθεση WINE & GOYRMET 2017 που πραγματοποιείται τον Απρίλιο στο Τόκιο, αφού η περσινή συμμετοχή του όσο και του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, έφερε θετικά αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου στο Επιμελητήριο η εταιρεία OECONgroup που διοργανώνει στην Ιαπωνία το ελληνικό περίπτερο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες για τις προϋποθέσεις διείσδυσης στην ιαπωνική αγορά .

Όπως δήλωσε  η υπεύθυνη εξαγωγών της εταιρείας, Ηρώ Τσαγράκη, “το ενδιαφέρον των Ιαπώνων είναι μεγάλο για το κρητικό λάδι και το κρασί αλλά και για άλλα προϊόντα όπως το σταμναγκάθι, τα αρωματικά φυτά, τους χυμούς και το νερό. Πέρυσι, Χανιώτες και Ρεθεμνιώτες συμμετείχαν για πρώτη φορά στην έκθεση και κατάφεραν να κλείσουν τέσσερις σημαντικές συμφωνίες, η μία μάλιστα εκ των οποίων αφορούσε κρητικά σαλιγκάρια. Τώρα είπε η κ.Τσαργάκη ανοίγει η αγορά για το χοιρινό κρέας, για τα τυριά κ.α. Τα κρητικά προϊόντα στην Ιαπωνική αγορά θα έχουν μεγάλη πέραση και υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση γιατί τους αρέσει η υγιεινή διατροφή και τα βιολογικά προϊόντα.

Το περίπτερο της Ελλάδας στην περσινή έκθεση συνέχισε, ήταν πόλος έλξης για πολυάριθμους και στοχευμένους επισκέπτες εκ των οποίων οι περισσότεροι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τα κρητικά προϊόντα.

Η κ.Τσαγράκη τέλος κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Χανίων για περισσότερες πληροφορίες.

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα