Στο Τόκιο με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη

Με τις καλύτερες συνθήκες συνεχίζει την προετοιμασία του στο Τόκιο ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας μαζί τους πρωταθλητές Νίκο Ηλιόπουλο και Αντώνη Τανταλίδη.

Το GreeceJapan.com τους συνάντησε μετά τη σκληρή προπόνηση τους στο Εθνικό Προπονητικό Κέντρο «Ατζινομότο» μαζί με τον προπονητή Δημήτρη Ράφτη και εξέφρασαν το θαυμασμό τους τόσο για το επίπεδο προπόνησης όσο και για τη φιλοξενία των Ιαπώνων και ελπίζουν να επιστρέψουν όλοι μαζί στην ιαπωνική πρωτεύουσα για τους Ολυμπιακούς του 2020.

Το ταξίδι των τριών πρωταθλητών της ενόργανης, μαζί με τους προπονητές Δημήτρη Ράφτη και Θεόφιλο Λαλεχό (δυστυχώς δεν ήταν εκεί την ώρα της φωτογράφισης) γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας των Ομοσπονδιών Ελλάδας και Ιαπωνίας με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου θα επισκεφθεί την ελληνική αποστολή στο «Ατζινομότο» ο Έλληνας Πρέσβης στο Τόκιο κ. Λουκάς Καρατσώλης.

Λευτέρης Πετρούνιας, Νίκος Ηλιόπουλος, Αντώνης Τανταλίδης με τον προπονητή Δημήτρη Ράφτη

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο «Ατζινομότο» όπου προπονείται και διαμένει η ελληνική αποστολή, ανήκει στην Ιαπωνική Ολυμπιακή Επιτροπή, έχει πλήρεις εγκαταστάσεις για 12 Ολυμπιακά αθλήματα, διάφορες βοηθητικές εγκαταστάσεις καθώς και αθλητικό χωριό με ξενώνες για 448 άτομα.

photos: Junko Nagata/ GreeceJapan.com

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ




ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img
ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services