Στο Seiko Golden Grand Prix Osaka ο Μιχάλης Αναστασάκης

photo: facebook.com/anastasakis.michail

Για την Ιαπωνία αναχωρεί την Πέμπτη 17 Μαΐου ο Μιχάλης Αναστασάκης προκειμένου να συμμετάσχει την Κυριακή (20/5) στο Challenge της IAAF στο Στάδιο Ναγκάι της Όσακα (Seiko Golden Grand Prix Osaka 2018).

Όπως διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, ο κορυφαίος Έλληνας σφυροβόλος είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να ξεμπερδέψει με το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου θέλει μια βολή πάνω από τα 75,00 μ., την οποία θα μπορούσε να έχει πετύχει πριν λίγες ημέρες στην Τρίπολη, αν δεν είχε προηγηθεί η διακοπή των αγώνων, λόγω της κακοκαιρίας.

«Ήμουν καλά στην Τρίπολη, ωστόσο στον αθλητισμό υπάρχουν και οι παράγοντες που δεν μπορείς να υπολογίσεις. Σίγουρα αν η καθυστέρηση δεν ήταν τόσο μεγάλη θα μπορούσα να έχει πραγματοποιήσει καλύτερη παρουσία», είπε ο Αναστασάκης, ο οποίος στην αρχή της σεζόν χρειάστηκε να μείνει εκτός προπονήσεων, εξαιτίας επέμβασης, κι έτσι ξεκίνησε αργότερα απ΄ότι υπολόγιζε την προετοιμασία του. Ο Αναστασάκης έχει πετύχει φέτος 74,15 μ., ενώ το ατομικό του ρεκόρ είναι 77,72 μ. από πέρυσι τον Ιούνιο.

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img
ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services