Στην Ιαπωνία οι Έλληνες Υφυπουργοί Εξωτερικών, Ενέργειας και Ανάπτυξης

 

Επίσκεψη στην Ιαπωνία θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο τριών υφυπουργών της Κυβέρνησης από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου για συναντήσεις πολιτικού και επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, οι Υφυπουργοί Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, Ενέργειας, Γεράσιμος Θωμάς και Ανάπτυξης, Γιάννης Τσακίρης, συνοδευόμενοι από τον Αλέξη Πατέλη, προϊστάμενο του Οικονομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, και τον ΓΓ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Γρηγόρη Δημητριάδη, θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με μέλη της Ιαπωνικής κυβέρνησης, επιχειρηματίες και οικονομικούς φορείς της χώρας.

Η επίσκεψη, πραγματοποιείται στο πλαίσιο ενδυνάμωσης των σχέσεων των δύο χωρών και στον απόηχο μιας μακράς πορείας διαβουλεύσεων με εκπροσώπους της Japan Bank of International Cooperation (JBIC) που επισκέφθηκαν την Ελλάδα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Στο πρόγραμμα των συναντήσεων περιλαμβάνονται το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Εξωτερικών, το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Τεχνολογίας, το Υπουργείο Άμυνας, η Ιαπωνική Τράπεζα Διεθνούς Συνεργασίας (JBIC), η Αναπτυξιακή Τράπεζα της Ιαπωνίας (DBJ), η τράπεζα SMBC (Sumitomo Mitsui Banking Corporation), η Ομοσπονδία Ιαπωνικών Επιχειρήσεων (KEIDANREN), και ο Ιαπωνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου.

Χωριστή εκδήλωση για την υποδοχή του κλιμακίου της ελληνικής κυβέρνησης θα πραγματοποιήσει η Japan Bank of International Cooperation. Στην εκδήλωση θα μετάσχουν μια σειρά από ιδιωτικές επιχειρήσεις, στις οποίες θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα που αφορούν ιδιωτικές επενδύσεις και αποκρατικοποιήσεις.

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ