Στην Ιαπωνία ο Εθνικός Προπονητής Στίβου Γιάννης Κουτσιώρας

日本語

Την Ιαπωνία επισκέφτηκε πρόσφατα ο εθνικός προπονητής στίβου κ. Γιάννης Κουτσιώρας στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής του προπονητικού κέντρου όπου θα πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της η Εθνική ομάδα στίβου πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Προορισμός του κ. Κουτσιώρα ήταν το Μισάτο, «πόλη υποδοχής της Ελλάδας», για να δει τις αθλητικές εγκαταστάσεις προκειμένου ο ΣΕΓΑΣ να πάρει την τελική απόφαση επιλογής. Το Μισάτο απέχει 20 λεπτά από το Ολυμπιακό Χωριό και περίπου μισή ώρα από το Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο.

Ο Έλληνας εθνικός προπονητής εντυπωσιάστηκε από τις άρτιες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και όπως όλα δείχνουν η Εθνική ομάδα θα προπονείται στο καινούργιο στάδιο το οποίο εγκαινιάστηκε πέρσι (δείτε το αφιέρωμά μας εδώ).

Τον κ. Κουτσιώρα υποδέχθηκε ο Δήμαρχος του Μισάτο κ. Μασαάκι Κίζου μαζί με αξιωματούχους του Δήμου και κατοίκους της πόλης. Μάλιστα μαθητές Γυμνασίου που είχαν παρακολουθήσει τον Ιούνιο για το σκοπό αυτό μαθήματα ελληνικής γλώσσας με την καθηγήτρια κα Μάσακο Κίντο, τον καλωσόρισαν στα ελληνικά.

Στη δεξίωση που παρέθεσε για τον κ. Κουτσιώρα ο Δήμαρχος, παρέστη ο Επιτετραμμένος της Ελληνικής Πρεσβείας κ. Γεώργιος Παρθενίου και ο Γενικός Γραμματέας της Japan-Greece Society κ. Σιούτζι Καουακάμι.

Σχολιάζοντας την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν στο Μισάτο, ο κ. Κουτσιώρας δήλωσε στο GreeceJapan.com ότι ήταν μία υπέροχη εμπειρία να γνωρίσει ανθρώπους που αγαπούν την Ελλάδα και τον ελληνικό στιβο και που με τη βοήθειά τους η ελληνική ομάδα στίβου θα φέρει σπουδαία αποτελέσματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Φωτογραφίες: Junko Nagata © GreeceJapan.com

 

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img
ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services