Στην Ελλάδα η Poseidon Japan – η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης της Ιαπωνίας!

Το σήμα της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης της Ιαπωνίας

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα η Poseidon Japan – όπως ονομάζεται η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης της Ιαπωνίας – στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο που όντας οικοδέσποινα έχει πολλές φιλοδοξίες. Η ιαπωνική ομάδα θα δώσει φιλικά παιχνίδια με την Εθνική ανδρών της Ελλάδας η οποία προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης που θα διεξαχθεί από τις 12 μέχρι 26 Ιανουαρίου στη Βουδαπέστη όπου και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Τόκιο 2020.

Η Poseidon Japan ξεκίνησε την ευρωπαϊκή προετοιμασία της τον Οκτώβριο από τη Σερβία και συνέχισε στην Κροατία, το Μαυροβούνιο, την Ιταλία και την Ισπανία. Σερβία, Ιταλία και Ισπανία έχουν ήδη έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η Ελλάδα είναι ο τελευταίος σταθμός της προετοιμασίας της στην Ευρώπη.

Όπως βλέπετε και στο όνομα της Εθνικής Ιαπωνίας αλλά και στο σήμα με τους κίονες, η Ελλάδα είναι παρούσα!
Oι Ιάπωνες συνηθίζουν να δίνουν ονόματα στις εθνικές ομάδες τους. Μερικά παραδείγματα είναι οι “Samurai Blue” για την Εθνική Ανδρών Ποδοσφαίρου, “Nadeshiko Japan” για την αντίστοιχη των Γυναικών, “Sakura Japan” η Εθνική Γυναικών στο Χόκει, “Mermaid Japan” η Εθνική Συγχρονισμένης Κολύμβησης, “Αkatsuki Five” η Εθνική Μπάσκετ Ανδρών κ.α. Πάντως για την Υδατοσφαίριση (είναι το ίδιο για Άνδρες και Γυναίκες) διάλεξαν το καλύτερο!

Στη φωτογραφία μετά το φιλικό με την ΣΝ Ματαρό στην Καταλονία την Πέμπτη 5/12

Ο επίσημος ιστότοπος της Poseidon Japan

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ