Σεμινάριο Ιαπωνικής Καλλιγραφίας με την Sakiko Yanagisawa

Μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της τέχνης της καλλιγραφίας, η Sakiko Yanagisawa επισκέπτεται την Ελλάδα και παραδίδει σεμινάριο ιαπωνικής καλλιγραφίας στις 11-12 και 13-14 Σεπτεμβρίου 2016.

H Sakiko Yanagisawa γεννήθηκε στην Ιαπωνία και άρχισε να ασχολείται με την τέχνη της καλλιγραφίας από την ηλικία των 6. Μαθήτευσε δίπλα σε φημισμένους Masters της καλλιγραφίας του Shiun Shodōkai και της απονεμήθηκε επίσημα ο τίτλος του “Master Calligrapher’’ και “Teacher “Shihan” το 2008 . Από τότε έλαβε ακόμη πολλά βραβεία και τα έργα της βρίσκονται στις πιο διάσημες γκαλερί του Τόκιο.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με τη διδασκαλία των βασικών αρχών της καλλιγραφίας. Αρχικά θα γίνει μία ιστορική αναδρομή στην πορεία της ιαπωνικής καλλιγραφίας και στη συνέχεια θα παρουσιαστούν πληθώρα εργαλείων τα οποία χρησιμοποιούνται. Συνολικά, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα διδαχτούν 5 διαφορετικά είδη ιαπωνικής καλλιγραφίας, το Kaisho, Gyosho, Sosho, Reisho και Tensho, όπου θα χρησιμοποιηθούν τα πιο εξειδικευμένα και απαραίτητα εργαλεία για το κάθε είδος.

Ο τρόπος διδασκαλίας της είναι μοναδικός καθώς καταφέρνει να μυήσει ακόμα και τους πιο αρχάριους στην ιαπωνική τέχνη της καλλιγραφίας, χαρίζοντας στον καθένα ένα μοναδικό ταξίδι αρμονίας στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Διάρκεια: 2 ημέρες / 8 ώρες ανά ημέρα (11-12 ΣΕΠΤ SOLD OUT) ή (13-14 ΣΕΠΤ SOLD OUT)
Ώρα έναρξης: 10:00 – 18:00 / συμμετοχές 20 άτομα
ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΧΑΡΙΟΙ – ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

Πληροφορίες: 6949246339 / email info@designwars.com

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓHΣ ΣΕΜΙΝΑΡIΟΥ

Ορνεράκης Εφαρμοσμένες Τέχνες
Διεύθυνση: Θήρας 19, Αθήνα 112 57
Πληροφορίες: 6949246339

Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

FB Event

Διοργάνωση: DESIGNWARS

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ