Σεμινάριο Ιαπωνικής Καλλιγραφίας με την Sakiko Yanagisawa

Η Sakiko Yanagisawa, μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της τέχνης της καλλιγραφίας, μετά από το sold out σεμινάριο που πραγματοποιήσε το 2016, επισκέπτεται ξανά την Ελλάδα και παραδίδει σεμινάριο ιαπωνικής καλλιγραφίας στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2019.


Η Sakiko γεννήθηκε στην Ιαπωνία και άρχισε να ασχολείται με την τέχνη της καλλιγραφίας από την ηλικία των έξι. Μαθήτευσε δίπλα σε φημισμένους Masters της καλλιγραφίας του Shiun Shodōkai και της απονεμήθηκε επίσημα ο τίτλος “Master Calligrapher’’ και “Teacher “Shihan” το 2008 . Από τότε έλαβε ακόμη πολλά βραβεία και τα έργα της βρίσκονται στις πιο διάσημες Gallery του Τόκιο.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με τη διδασκαλία των βασικών αρχών της καλλιγραφίας. Αρχικά θα γίνει μία ιστορική αναδρομή στην πορεία της ιαπωνικής καλλιγραφίας και στη συνέχεια θα παρουσιαστούν πληθώρα εργαλείων τα οποία χρησιμοποιούνται. Συνολικά, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα διδαχτούν 5 διαφορετικά είδη Ιαπωνικής καλλιγραφίας, το Kaisho, Gyosho, Sosho και Kana, όπου θα χρησιμοποιηθούν τα πιο εξειδικευμένα και απαραίτητα εργαλεία για το κάθε είδος.

Ο τρόπος διδασκαλίας της είναι μοναδικός καθώς καταφέρνει να μυήσει ακόμα και τους πιο αρχάριους στην Ιαπωνική τέχνη της καλλιγραφίας, χαρίζοντας στον κάθενα ένα μοναδικό ταξίδι αρμονίας στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Διάρκεια: 1 ημέρα / 8 ώρες
Ώρα έναρξης: 10:00 – 18:00 / συμμετοχές 20 άτομα
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ
Πληροφορίες: 6949135558 / info@designwars.com

Διοργάνωση: DESIGNWARS

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓHΣ ΣΕΜΙΝΑΡIΟΥ
Ορνεράκης Εφαρμοσμένες Τέχνες
Διεύθυνση: Θήρας 19, Αθήνα 112 57
Πληροφορίες: 6949135558

Κόστος συμμετοχής: 70€

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ στη σελίδα του eventbrite

FB Event

Φωτογραφίες από το Σεμινάριο του 2016

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ