Σεμινάριο για την αγορά της Ιαπωνίας και την ιαπωνική επιχειρηματική κουλτούρα

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, σε συνεργασία με το Κέντρο Βιομηχανικής Συνεργασίας Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ιαπωνίας (EU – Japan Centre for Industrial Cooperation) διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Doing Business in Japan: Learn the ropes of the Japanese Business Culture». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Alexandros (Τιμολέοντος Βάσσου 8, ΤΚ 11521, πλησίον Πλατείας Μαβίλη).

To σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε ελληνικές εταιρείες με υφιστάμενη εξαγωγική δραστηριότητα που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν εμπορικές σχέσεις στην Ιαπωνία. Σκοπός του είναι να προετοιμάσει τις ελληνικές επιχειρήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την είσοδο τους στην αγορά της Ιαπωνίας και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σε βασικές αρχές και ζητήματα ιαπωνικής επιχειρηματικής κουλτούρας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι αιτήσεις θα γίνονται αποδεκτές βάσει χρόνου αποστολής τους και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες: Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ. Κωνσταντίνος Συργιάννης (τηλ. 210 3607690, syrgiannis@praxinetwork.gr)

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ