Σεμινάριο ενημέρωσης Ελλήνων Εξαγωγέων για την αγορά της Ιαπωνίας

Η Ελλάδα στη FOODEX JAPAN 2018. Photo: Junko Nagata | GreeceJapan.com

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε (Enterprise Greece) διοργανώνει σεμινάριο ενημέρωσης και εκπαίδευσης Ελλήνων εξαγωγέων, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, 09:00-15:00, στο ξενοδοχείο Electra Metropolis στην Αθήνα, στο πλαίσιο της επίσημης Εθνικής Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών FOODEX JAPAN, η οποία πραγματοποιείται ετησίως στo Τόκιο.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν οι εξαγωγείς για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ιαπωνικού λιανεμπορίου, τις ευκαιρίες δραστηριοποίησής τους στην ιαπωνική αγορά και τους τρόπους προσέλκυσης του ιαπωνικού καταναλωτικού κοινού. Θα αναλυθούν θέματα που απασχολούν τις εταιρείες, όπως η τιμολόγηση, η γκάμα των προϊόντων, καθώς και οι προϊοντικές προοπτικές και τάσεις στην αγορά της Ιαπωνίας. Επιπροσθέτως, θα γίνει μία σύντομη παρουσίαση της Διεθνούς Έκθεσης FOODEX JAPAN, με στόχο την όσο το δυνατόν αρτιότερη προετοιμασία των Ελλήνων εκθετών.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις είναι πλέον παρούσες στις μεγάλες διοργανώσεις και διεισδύουν αποτελεσματικά τόσο σε υπάρχουσες όσο και σε νέες αγορές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι ελληνικές εξαγωγές τροφίμων να αυξάνονται κάθε χρόνο, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων και την υψηλή διατροφική τους αξία.

Ως εκ τούτου, το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ελληνική παραγωγική και μεταποιητική επιχείρηση του κλάδου τροφίμων και ποτών, έτσι ώστε αυτές να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για την αποτελεσματικότερη δραστηριοποίησή τους στην ώριμη αγορά της Ιαπωνίας, αλλά και για την αρτιότερη προετοιμασία τους στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στη Διεθνή Έκθεση FOODEX JAPAN.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στον Οργανισμό Enterprise Greece, κα Κεχρή (τηλ: 210 3355725, e-mail: s.kechri@enterprisegreece.gov.gr). Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μπορείτε να δείτε στις σελίδες μας πληροφορίες και φωτογραφίες από το περίπτερο της Ελλάδας στη FOODEX JAPAN 2016 και FOODEX JAPAN 2017

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα