Συναντήσεις με εκπρόσωπο Ιαπωνικής Πρεσβείας

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου
Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Την 3η Γραμματέα της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στη χώρα μας κα Mao Shimizu καθώς και την πρόεδρο και την γραμματέα της Μ.Κ.Ο «το Σπίτι της Ευρώπης» κα Μαριλένα Σωκιανού και κα Άννα Χαρίτου αντίστοιχα δέχθηκε χθες στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης .

Κεντρικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσε το αφιέρωμα για την Ιαπωνία που διοργανώνεται σήμερα στη Ρόδο. Στην εκδήλωση η κα Shimizu θα είναι ομιλήτρια με θέμα «Η θέση της Ιαπωνίας στο σύγχρονο κόσμο»

Η κα Shimizu ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη πως τα νησιά του Αιγαίου και ειδικότερα η Ρόδος και η Σαντορίνη συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο δημοφιλών προορισμών στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε πως η εν λόγω έκθεση θα δώσει την δυνατότητα τόσο στους κατοίκους του νησιού όσο και στους επισκέπτες να γνωρίσουν την μακραίωνη ιστορία και τον πλούσιο πολιτισμό της Ιαπωνίας.

Στη συνάντηση με το Δήμαρχο Ρόδου
Στη συνάντηση με το Δήμαρχο Ρόδου

Χτες η Διπλωμάτης της Ιαπωνικής Πρεσβείας συναντήθηκε επίσης με τον δήμαρχο της Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά

Ο κ. Κουσουρνάς αναφέρθηκε στη γοητεία που ασκεί για τους Έλληνες η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και μίλησε για τη προσπάθεια που γίνεται ώστε η Ρόδος να αποτελεί επιλογή των Ιαπώνων για την τέλεση των γάμων τους. Η κα Mao Shimizu επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον αυτό και μίλησε με θερμά λόγια για τις ομορφιές της Ρόδου.

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ