Ρεσιτάλ Πιάνου της Έτσουκο Χιρόσε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου

Με ένα ρεσιτάλ της διακεκριμένης πιανίστας από την Ιαπωνία Έτσουκο Χιρόσε θα ρίξει την αυλαία του το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου (ώρα 21.00) στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου.

Η Χιρόσε ξεκινώντας από τη Ναγκόγια ως παιδί θαύμα συνέχισε τις σπουδές της στο Παρίσι και στη συνέχεια κέρδισε μια σειρά από βραβεία στους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς με αποκορύφωμα το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Martha Argerich Competition που απογείωσε την καριέρα της.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου 2018 γιόρτασε φέτος την επέτειο για τα έντεκα χρόνια από την ίδρυσή του και είναι αφιερωμένο στην 30η επέτειο από την ένταξη της Μεσαωνικής Πόλης της Ρόδου στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ουνέσκο και στο 2018 Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Ιδρύθηκε το 2007 και έχει αναγνωρισθεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς της ελληνικής περιφέρειας και έχει κερδίσει εξαιρετικές κριτικές. Το φεστιβάλ έχει παρουσιάσει σημαντικές ορχήστρες, μουσικά σχήματα και διακεκριμένους καλλιτέχνες και προσελκύει κάθε χρόνο φιλόμουσο κοινό κυρίως από το εξωτερικό αλλά και όλη την Ελλάδα.

Πρόγραμμα

Beethoven : Moonlight Sonata op.27-2
Debussy : Clair de lune
Debussy : L’Isle joyeuse
Chopin : Ballade no.1 op.23
Chopin : Nocturne op.48-1
Chopin : Polonaise «Héroïque» no.6 op.53
Liszt : Un Sospiro
Beethoven/Liszt : Symphony no.5 -Allegro con brio

Είσοδος ελεύθερη

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img
ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services