Πόλεις Ελληνο-Iαπωνικής Φιλίας: Το Περιστέρι υποδέχεται το Μισάτο

Αντιπροσωπεία του Δήμου Μισάτο με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Μασαάκι Κίζου θα υποδεχθεί στο Περιστέρι ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης και η «Επιτροπή Πρωτοβουλίας Φιλίας των πόλεων Περιστερίου & Mισάτο στη βάση του Πολιτισμού και του Αθλητισμού».

Η τιμητική εκδήλωση υποδοχής με θέμα «Συνάντηση Πολιτισμών. Περιστέρι – Mισάτο: Πόλεις Ελληνο-Ιαπωνικής φιλίας» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, ώρα 19:00 στο Θέατρο Πολιτών Δήμου Περιστερίου (Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Πυγμαχίας), με ελεύθερη είσοδο.

Η πόλη Μισάτο έχει ανακηρυχθεί «πόλη υποδοχής της Ελλάδας» στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Ιαπωνικής Κυβέρνησης Host Town Initiative, με σκοπό τη διασύνδεση ιαπωνικών πόλεων με χώρες που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Το προπονητικό κέντρο της πόλης έχει επιλεγεί από τον ΣΕΓΑΣ για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας στίβου της Ελλάδας πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Το Μισάτο έχει αναπτύξει δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με το Δήμο Περιστερίου. Μάλιστα τον περασμένο μήνα πραγματοποιήθηκε η 2η τηλεδιάσκεψη μαθητών από τις δύο πόλεις.

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ