Παραστάσεις του Ιτσινοσούκε Ουμεκάουα με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Φωτογραφία: greekfestival.gr

Την Τρίτη 2 Ιουλίου, το Λύκειο Επιδαύρου-Διεθνές θερινό σχολείο αρχαίου δράματος ξεκινά στην Επίδαυρο!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου πραγματοποιείται φέτος για τρίτη χρονιά με τη συμμετοχή σπουδαστών και καθηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και σε συνεργασία με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η φετινή θεματική, που διατρέχει τα  πρακτικά εργαστήρια, τις διαλέξεις και τα masterclasses του θερινού σχολείου έχει τίτλο Επανεφευρίσκοντας το αρχαίο δράμα στη σύγχρονη σκηνή.

Την Τρίτη 2 Ιουλίου, στο πλαίσιο της πρώτης μέρας των δράσεων του προγράμματος, ο διακεκριμένος Ιάπωνας δάσκαλος χορού, ερμηνευτής και καθηγητής του Λυκείου, Ιτσινοσούκε Ουμεκάουα θα παρουσιάσει στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου & Λυκείου του Λυγουριού, παράσταση παραδοσιακού ιαπωνικού χορού με θέμα το μύθο του Οιδίποδα.

Η παράσταση είναι ανοιχτή στο κοινό με ώρα έναρξης τις 22:00.

Η παράσταση του Ιάπωνα καλλιτέχνη πρόκειται να επαναληφθεί με ελεύθερη είσοδο, στην Αθήνα την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο Black Box Theater​ του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή), συνεργαζόμενο εκπαιδευτικό ίδρυμα με το Λύκειο Επιδαύρου του Φεστιβάλ

[box style=”4″]

H κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη για την παράσταση στην Αθήνα: Τηλ: 210 600 9800/εσ. 1320, καθημερινά 12-2μμ, email: avovolis@acg.edu.

Για λόγους ασφαλείας, η είσοδος στο χώρο θα γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
[/box]

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ