Χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ η ENPO HELLAS

paok-eneos

Η Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ (η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ) ανακοίνωσε στις 11 Φεβρουαρίου τη συνεργασία της με την “ENPO HELLAS SA”, τον αποκλειστικό διανομέα των ιαπωνικών Λιπαντικών ENEOS στην Ελλάδα, τόσο για την αυτοκίνηση όσο και για την βιομηχανία και την ναυτιλία. Είναι η Νo 1 ιαπωνική ενεργειακή εταιρεία στην ελληνική αγορά, και θα συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της του ΠΑΟΚ ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ» για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014.

H εταιρεία ENPO HELLAS SA δημιουργήθηκε στις αρχές του 2009  με αποκλειστικό επιχειρηματικό αντικείμενο την εκπροσώπηση της JX Nippon Oil & Energy, της No 1 ιαπωνικής ενεργειακής εταιρείας, στην ελληνική αγορά. Η έδρα της εταιρείας είναι στην Λ. Αμφιθέας 5, στην Ν. Σμύρνη.

Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η προμήθεια στην ελληνική αγορά των Λιπαντικών ENEOS καθώς και η σταδιακή επέκταση σε στρατηγικούς τομείς, όπως  Λιπαντικά Ναυτιλίας και Εξειδικευμένα Λιπαντικά Βιομηχανίας καθώς και στην Πράσινη Ενέργεια καλύπτοντας την ευρύτατη γκάμα της JX Nippon Oil & Energy (Ενεργειακές κυψέλες, Υγροποιημένο Φυσικό Αέριο, κλπ).

Η JX Nippon Oil & Energy αποτελεί μία κορυφαία εταιρεία πετρελαιοειδών  χάρη στην φήμης της ως Προμηθευτής Πρώτης Εργοστασιακής τοποθέτησης με ηγετική θέση στην αγορά, αλλά και με αποδεδειγμένη πιστοποίηση μέσα από αγώνες αυτοκινήτου με την ομάδα LEXUS – Le Mans, μία μοναδική ομάδα GT. Συνεργάστηκε επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα με την ομάδα Honda F1 και ανέπτυξε καινοτόμα και πρωτοποριακά Λιπαντικά Κινητήρων, Λιπαντικά Μειωτήρων και Γράσα για οχήματα Φόρμουλας 1.

 

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img
ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services