Πάνος Καράν: Συναυλία στο Τόκιο

panos-karan-tokyo2015

Συναυλία στο Suntory Hall του Τόκιο θα δώσει στις 3 Αυγούστου 2015 ο Έλληνας πιανίστας Πάνος Καράν, μαζί με τον φλαουτίστα Ζαχαρία Ταρπάγκο, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν προς ενίσχυση της Fukushima Youth Sinfonietta.

Από το 2011, ο Πάνος Καράν έχει επισκεφθεί πολλές φορές τις πληγείσες από τον καταστρεπτικό σεισμό και το τσουνάμι περιοχές, παίζοντας μουσική για τους επιζώντες σε καταυλισμούς και προσωρινά καταλύματα και  δίνοντας συναυλίες με μαθητές σχολείων. Το 2014 δημιούργησε την ορχήστρα Fukushima Youth Sinfonietta που απαρτίζεται από μαθητές και μαθήτριες αυτών των περιοχών. Τον Απρίλιο του ίδιου έτους η ορχήστρα ταξίδεψε στην Αγγλία όπου έδωσε συναυλία στο Queen Elizabeth Hall του Λονδίνου. Φέτος ο Πάνος Καράν μαζί με τον Ζαχαρία Ταρπάγκο και άλλους Ευρωπαίους μουσικούς θα μείνουν στην Φουκουσίμα για τρεις εβδομάδες για τις πρόβες της συναυλίας που θα δώσει η Fukushima Youth Sinfonietta στις 20 Αυγούστου στο Τόκιο.

O Πάνος Καράν, παίζοντας πιάνο για παιδιά επιζώντες στη Φουκουσίμα
O Πάνος Καράν, παίζοντας πιάνο για παιδιά επιζώντες στη Φουκουσίμα

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ