Παγοδρόμιο και αβάν-γκαρντ μπροστά στον Σταθμό του Τόκιο

Ένα παγοδρόμιο άνοιξε για το κοινό την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στoν Γκιόκο-ντόρι (τον πεζόδρομο που συνδέει το Σταθμό του Τόκιο με τα Ανάκτορα) ενισχύοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα που υπάρχει κάθε χρόνο αυτή την εποχή στην περιοχή γύρω από τον εμβληματικό Σταθμό του Τόκιο.

Τα πάνελ του παγοδρoμίου έχουν φιλοτεχνηθεί από τη διάσημη αβάν-γκαρντ καλλιτέχνιδα Γιαγιόι Κουσάμα με την υποστήριξη της μάρκας πολυτελείας Louis Vuitton, ενώ μπροστά από το σταθμό έχει στηθεί μια καλλιτεχνική εγκατάσταση της.

Το συνθετικό, φιλικό στο περιβάλλον παγοδρόμιο (λειτουργεί χωρίς ηλεκτρισμό και νερό), θα είναι ανοικτό καθημερινά μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου από τις 11 π.μ. έως τις 9:30 μ.μ. με προκρατήσεις εισιτηρίων.

Φωτογραφίες: Junko Nagata ©GreeceJapan.com

Και μια καντίνα σε σχήμα ψαριού δια χειρός Γιαγιόι Κουσάμα

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

1,807FollowersFollow

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ HAIKU.GR

Ιδανικό για δημιουργία σελίδων ποίησης Χάικου, βιβλίων, ανθολογιών, διαγωνισμών, εκδοτικών οίκων κ.α.

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα