Σας περιμένουμε! – Οι μαθητές των Γυμνασίων του Μισάτο στέλνουν μηνύματα στην Ελλάδα

日本語

Τα μήνυματά τους στην Ελλάδα και την ελληνική ολυμπιακή ομάδα στίβου στέλνουν οι μαθητές και μαθήτριες των οκτώ Γυμνασίων του Μισάτο, πόλης φιλοξενίας της Ελλάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μαθητική αντιπροσωπεία επισκέφτηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου τον Δήμαρχο κ. Μασαάκι Κίζου και του παρέδωσε έναν πίνακα με τα μηνύματά τους με την παράκληση να τον στείλει στον ΣΕΓΑΣ.

Το Νοέμβριο του 2019, εκπρόσωποι του Δήμου Μισάτο με επικεφαλής τον κ. Κίζου και του ΣΕΓΑΣ υπέγραψαν στην Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Αθήνα συμφωνία για τη φιλοξενία και προετοιμασία της ελληνικής εθνικής ομάδας στίβου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας είχε επισκεφθεί το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου το Μισάτο ο εθνικός προπονητής στίβου κ. Γιάννης Κουτσιώρας (δείτε τη σχετική σελίδα).

Οι μαθητές εύχονται να τελειώσει η πανδημία που έγινε η αιτία να ματαιωθούν φέτος οι Ολυμπιακοί αγώνες και ανυπομονούν να φιλοξενήσουν τους Έλληνες αθλητές στην πόλη τους και να έχουν καλή επιτυχία του χρόνου στους Αγώνες. Μερικά από τα μηνύματα που έγραψαν είναι:

«Eίμαστε περήφανοι που το Μισάτο είναι πόλη φιλοξενίας της Ελλάδας. Θα υποστηρίξουμε την Ελλάδα στους αγώνες το ίδιο με την Ιαπωνία!»

«Όλος ο κόσμος του Μισάτο περιμένει την Ελλάδα! Εύχομαι καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες!»

«Ξέρω ότι είναι δύσκολες στιγμές για όλους εξαιτίας του COVID-19, όμως σας περιμένουμε!»

Κάποια άλλα μηνύματα γράφουν για την πόλη, όπως «το Μισάτο είναι μια άνετη πόλη για να ζει κανείς και κάνει προσπάθειες σε πολλούς τομείς. Γα παράδειγμα, η πόλη είναι γνωστή σαν η “πόλη ανάγνωσης βιβλίων”. Υπάρχουν πολλές βιβλιοθήκες που έχουν πολλά βιβλία για τον αθλητισμό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να μάθω περισσότερα για την Ελλάδα διαβάζοντας βιβλία».

O Δήμαρχος κ. Μασαάκι Κίζου ευχαρίστησε τους μαθητές και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα στείλει τον πίνακα στον ΣΕΓΑΣ.

Φωτογραφίες: Δήμος Μισάτο

 

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ!ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣΜπορείτε να το παραγγείλετε εδώ

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ