Ο Μίλτος Τεντόγλου χαιρετίζει στα ιαπωνικά την 50ή επέτειο ίδρυσης του Δήμου Μισάτο (βίντεο)

日本語

Πριν την αναχώρησή του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Όρεγκον (όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο), ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, συνεχάρη μέσω βίντεο το Μισάτο για την 50ή επέτειο της ίδρυσης του Δήμου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με μήνυμα του στα ιαπωνικά ευχαρίστησε ξανά την ιαπωνική πόλη για τη φιλοξενία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είπε ότι προσβλέπει σε περισσότερες ανταλλαγές ανάμεσα στο Μισάτο και την Ελλάδα. Τελειώνοντας το μήνυμά του εξέφρασε για μια ακόμα φορά την αγάπη του για την Ιαπωνία! Άλλωστε την ιδιαίτερη σχέση του με την Ιαπωνία είχαν δει εκατομμύρια τηλεθεατές των Ολυμπιακών Αγώνων, όταν στην παρουσίαση των αθλητών του μήκους μιμήθηκε τον Luffy από το δημοφιλές ιαπωνικό μάνγκα και άνιμε One Piece.

Το μήνυμα του Μίλτου Τεντόγλου

Με τη σειρά του, ο δήμαρχος της πόλης, κ.Μασαάκι Κίζου, τον ευχαρίστησε μέσω βιντεομηνύματος και του ευχήθηκε συνεχείς επιτυχίες ενώ μαθητές και μαθήτριες του Μισάτο ευχήθηκαν με ένα μεγάλο πανό στα ελληνικά καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα στίβου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.

Ο Μίλτος Τέντογλου στη διάρκεια προπόνησης στο στάδιο του Μισάτο τον Ιούλιο του 2021. 

GreeceJapan.com/ Junko Nagata

Όπως θα γνωρίζετε από την εκτενή αρθρογραφία του GreeceJapan.com από το 2016, η πόλη Μισάτο στο νομό Σαϊτάμα της Ευρύτερης Περιοχής του Τόκιο έχει αναπτύξει μια μοναδική και συνεπή σχέση με την Ελλάδα. Αποκορύφωμα αυτής της υποδειγματικής ελληνοϊαπωνικής συνεργασίας ήταν η φιλοξενία της Εθνικής ομάδας στίβου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Όπως έχει δηλώσει ο δήμαρχος κ. Κίζου, πρόθεση του δήμου είναι αυτή η συνεργασία να συνεχισθεί και να αναπτυχθεί.

Στην πανηγυρική εκδήλωση της επετείου που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στο Πολιτιστικό Μέγαρο είχε απηυθύνει χαιρετισμό ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ιαπωνία κ. Δημήτριος Καραμήτσος-Τζιράς.

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα