Ο Ηλίας Ηλιάδης κορυφαίος αθλητής στην Ελλάδα για το 2014

Ο Ηλίας Ηλιάδης στο Tokyo Grand Slam, 7 Δεκεμβρίου 2014. Δίπλα του ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Ηλιάδης. photo: Junko Nagata/ GreeceJapan.com

 

Ο Ηλίας Ηλιάδης αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στην Ελλάδα για το 2014. Ο τζουντόκα του Φίλιππου Αμυνταίου, το περασμένο καλοκαίρι έγινε κάτοχος του τρίτου χρυσού μεταλλίου σε παγκόσμια πρωταθλήματα, με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) να τον ανταμείβει στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου αθλητή.

«Για μένα είναι μεγάλη χαρά και τώρα έχω άγχος. Όταν είσαι κορυφαίος αθλητής έχεις και μεγαλύτερη ευθύνη. Περιμένουν όλοι ακόμη περισσότερα πράγματα από εμένα. Ελπίζω ότι θα καταφέρω να κρατηθώ σε αυτό το επίπεδο, μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο», ήταν το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Ηλία Ηλιάδη από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται για προετοιμασία.

Το βραβείο παρέλαβε ο εθνικός προπονητής και πατέρας του Ηλία, Νίκος Ηλιάδης. «Είναι τιμή για τον Ηλία και για ολόκληρο το τζούντο η σημερινή βράβευση του ΠΣΑΤ. Σας ευχαριστούμε όλους», είπε ο Νίκος Ηλιάδης κατά την παραλαβή της τιμητικής διάκρισης.

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img
ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services