Μαραθώνιος του Ναγκάνο: 12η η Ιορδανίδου 18ος ο Μαγκριωτέλης

nagano2013_greeks

Με άσχημες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου ο διεθνής Μαραθώνιος του Ναγκάνο. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα χιόνιζε ενώ η θερμοκρασία κυμαινόταν από -4 έως 1 βαθμό κελσίου.

Σε αυτές τις συνθήκες αγωνίστηκαν οι αθλητές μας οι οποίοι κατέβαλαν υπερπροσπάθεια για να τερματίσουν. Η Δήμητρα Ιορδανίδου (ΓΣ Ηρακλής) τερμάτισε στην 12η θέση με επίδοση 3 ώρες 02:21 και ο Γιάννης Μαγκριωτέλης (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) στην 18η θέση με επίδοση 2 ώρες 29:47

Νικητής του αγώνα στους άνδρες ήταν ο Ιάπωνας Γιούκι Καουαούτσι με επίδοση 2 ώρες 14:27) και στις γυναίκες η Ρωσίδα Ναταλία Πούσκοβα με 2 ώρες 30:40.

Οι αθλητές ήταν προσκεκλημένοι της διοργάνωσης στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των Μαραθωνίων Αθήνας και Ναγκάνο που έχει υπογραφεί και ισχύει αρκετά χρόνια τώρα για την ανταλλαγή αποστολών. 

Η ελληνική αποστολή έτυχε εντυπωσιακής φιλοξενίας από την οργανωτική επιτροπή η οποία εκτός των άλλων την τίμησε ενώ οι κάτοικοι του Ναγκάνο παρά το χιόνι που έφτανε τα 5 εκατοστά ήταν στους δρόμους και στο στάδιο στηρίζοντας τις προσπάθειες των δρομέων.

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Ροή άρθρων

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ