Μισάτο, ο επόμενος σταθμός της έκθεσης «Το ταξίδι της φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία στον κόσμο»

日本語

Το Μισάτο, η πόλη υποδοχής της Ελλάδας (Host Town for Greece) για το Tokyo 2020, είναι ο επόμενος σταθμός της έκθεσης «Το ταξίδι της φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία στον κόσμο» η οποία θα φιλοξενηθεί από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 12 Αυγούστου στο εμπορικό κέντρο Lalaport Shin-Misato.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε στις 15 Ιουλίου στο Μουσείο του Πανεπιστημίου Νιχόν στη Σεταγκάγια του Τόκιο όπου χιλιάδες επισκέπτες ανάμεσά τους πολλοί φοιτητές και μαθητές, είχαν την ευκαιρία να δουν 36 Ολυμπιακές Δάδες και ένα φόρεμα της Μαρίας Χορς, Ιέρειας και χορογράφου της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, από τη συλλογή του κου Στράτου Κλήμου.

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Δήμος του Μισάτο υλοποιεί με τη συνεργασία της Ελληνικής Πρεσβείας στο Τόκιο προγράμματα για την παρουσίαση της Ελλάδας και του Ολυμπισμού ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020. Μάλιστα εξετάζεται η χρήση του καινούργιου σταδίου της πόλης για τις προπονήσεις της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας στίβου.

Η αφίσα της έκθεσης

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα