Μια ακόμα πρωτοτυπία από την Haagen Dazs Ιαπωνίας

Με μια νέα γεύση κάνει την έφοδό της στην ιαπωνική αγορά η Haagen Dazs για αυτό το καλοκαίρι (αν και, αντίθετα από την Ελλάδα, στην Ιαπωνία τα παγωτά λανσάρονται και καταναλώνονται όλον τον χρόνο): η νέα γεύση θα εντάσσεται στη σειρά «Japonais» η οποία προς το παρόν διαθέτει ένα πολύ πετυχημένο προϊόν, το παγωτό με γεύση πράσινου τσαγιού μάτσα και κόκκινων φασολιών αζούκι (ίσως τις πιο εμβληματικές γεύσεις γλυκών για την Ιαπωνία) και θα λέγεται «Βανίλια και Κινόκο Κούρο-μίτσου»∙ για όσους δεν αναγνωρίζουν τα δύο από τα τρία συστατικά, πρόκειται για σκόνη από φασόλια σόγιας και σιρόπι μαύρης ζάχαρης, υλικά επίσης πολύ συνηθισμένα στην ιαπωνική ζαχαροπλαστική. Όπως και το προηγούμενο παγωτό της σειράς, το καινούριο Japonais θα διατίθεται μόνο μέσω των καταστημάτων της αλυσίδας μίνι-μάρκετ 7-Eleven.

Στο περιθώριο της παραπάνω αναγγελίας, αξίζει να θυμίσουμε ότι παρότι δεν τα αποκαλεί «ιαπωνικά», η Haagen Dazs διαθέτει στην ιαπωνική αγορά μερικά ακόμα παγωτά τα οποία είναι, επιεικώς, πρωτότυπα: ένα με γεύση λευκού ιαπωνικού ροδάκινου (χάκουτο), δύο με άρωμα κερασιάς (όχι «κερασιού»: κερασιάς) και τριαντάφυλλου, ένα με γεύση λεμονιού και τζίντζερ και τα δύο της σειράς «σπουν βέτζι», το πρώτο με γεύση τομάτας και κερασιού και το δεύτερο με γεύση καρότου και πορτοκαλιού. Προφανώς τα τρία τελευταία έχουν επιλεγεί με βάση τις χρωματικές τους ομοιότητες καθώς για το γευστικό μέρος υπάρχουν οι προφανείς επιφυλάξεις!

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ