Μεγάλο το ενδιαφέρον για το «Σπίτι της Ιαπωνίας» στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Β. Κορέας

photo credit: Tokyo 2020

Περισσότερα από 50.000 άτομα έχουν επισκεφθεί από τις 9 Φεβρουαρίου που άνοιξε τις πύλες του το Τokyo 2020 JAPAN HOUSE, το Σπίτι της Ιαπωνίας στην Πιοντσάνγκ της Β.Κορέας όπου διεξάγονται οι 23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

Το ενδιαφέρον του κοινού επικεντρώνεται στο THE TOKYO TRAVELLERS, ένα προηγμένο τρισδιάστατο σύστημα σάρωσης και απεικόνισης στο οποίο οι επισκέπτες αφού φωτογραφηθούν, μπορούν να δουν τους «ψηφιακούς εαυτούς» τους να περπατούν σε διάσημα τουριστικά μέρη της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Πολλούς επισκέπτες προσελκύει και η γωνιά του Ιαπωνικού Πολιτισμού όπου έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν οριγκάμι σε παραδοσακό ιαπωνικό χαρτί και να τυπώσουν πάνω τη φωτογραφία τους.

Το Tokyo 2020 JAPAN HOUSE θα είναι ανοικτό μέχρι την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και θα ανοίξει ξανά στις 9 Μαρτίου για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

photo credit: Tokyo 2020
Η Kyoko Iwasaki, Χρυσή Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης το 1992 στη γωνιά με τα Οριγκάμι (photo credit: Tokyo 2020)
Η Hiroyasu Shimizu, Χρυσή Ολυμπιονίκης στο πατινάζ ταχύτητας το 1998 στο Ναγκάνο μαζί με μαθητές και μαθήτριες σχολείων από τις πληγείσες περιοχές του μεγάλου σεισμού και τσουνάμι του 2011 (photo credit: Tokyo 2020)

 

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα