Μangatellers “Μythos”: Όταν η αρχαία ελληνική μυθολογία συναντά τα μάνγκα

日本語

Με συνέπεια, επιμονή και βέβαια έμπνευση και δημιουργικότητα οι Μangatellers είναι από τους πρωταγωνιστές στον ελληνικό χώρο των μάνγκα, των ιαπωνικών κόμικς. Με παρουσία περισσοτέρων από 10 χρόνων, δημιουργούν σειρές μάνγκα (R.u.N., Sphere of Salvation, Mythos) καθώς και τα oneshots WiFi Wars και Thessaloniki Through Time. Παράλληλα έχουν διοργανώσει πρωτοποριακές εκδηλώσεις όπως το “RuN Thessaloniki & Japanese Anime Marathon Day”.

Οι Mangatellers αποτελούνται από τους Ραφαήλ Βουτσίδη και Καρυοφύλλη-Χρίστο Χατζόπουλο ενώ σε κάθε παραγωγή συνεργάζονται με έναν καλλιτέχνη σχεδιαστή μάνγκα.

Το πιο πρόσφατο έργο τους που είναι σε εξέλιξη είναι η έκδοση του πρώτου τόμου της σειράς μάνγκα Mythos, με θεματολογία που πηγάζει από την ελληνική μυθολογία και εξελίσσεται στην αρχαία Ελλάδα. Το σχέδιο του Mythos επιμελήθηκε ο ταλαντούχος Ιταλός σχεδιαστής Ματέο Μπρίζιο.

Για την έκδοση του οι Mangatellers έχουν δημιουργήσει εκστρατεία στο Kickstarter η οποία ήδη έχει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Διαβάστε και την αναλυτική συνέντευξη που έδωσαν πρόσφατα στο Greek Otaku Radio!

Ο ιστότοπος των Mangatellers

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ