Κύπρος: Στην Ιαπωνία η Υφυπουργός Ναυτιλίας Μαρίνα Χατζημανώλη για την προώθηση και προβολή της Κυπριακής ναυτιλίας

H Υφυπουργός Ναυτιλίας κα Μαρίνα Χατζημανώλη. Φωτ.: Υφυπουργείο Ναυτιλίας

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κα. Μαρίνα Χατζημανώλη, ταξιδεύει σήμερα για την Ιαπωνία όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με πλοιοκτήτες, στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και ναυπηγείων. Η επίσκεψη εντάσσεται στα πλαίσια των εντατικών προσπαθειών προβολής και ενίσχυσης του Κυπριακού νηολογίου αλλά και γενικότερα της Κυπριακής ναυτιλίας, με στόχο την προσέλκυση ναυτιλιακών εταιρειών στην Κύπρο και πλοίων στο Κυπριακό νηολόγιο.

Στα πλαίσια της επίσκεψης της στην Ιαπωνία, η Υφυπουργός θα παραστεί στις εκδηλώσεις ονοματοδοσίας δύο νεότευκτων φορτηγών πλοίων της εταιρείας Safe Bulkers, τα οποία έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προδιαγραφές και θα νηολογηθούν στο Κυπριακό νηολόγιο πλοίων. Στα δύο πλοία θα δοθούν τα ονόματα “Αμμόχωστος” και “Κερύνεια”, σε μια σημαντική συμβολική πράξη μνήμης από την εταιρεία, 50 χρόνια μετά από την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο.

Δελτίο Τύπου: Κυπριακή Δημοκρατία -Υφυπουργείο Ναυτιλίας

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα