Κύπρος-Ιαπωνία: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας στους Τομείς της Ανώτερης Εκπαίδευσης

Μνημόνιο Συνεργασίας στους τομείς της Ανώτερης Εκπαίδευσης μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ιαπωνίας υπογράφηκε στις 23 Μαρτίου 2017, στο Τόκιο.

Το Μνημόνιο, εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας υπέγραψε ο διαπιστευμένος Πρέσβης της Δημοκρατίας στο Τόκιο, κ. Άγις Λοΐζου, ενώ από ιαπωνικής πλευράς υπέγραψε ο Υφυπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Επιστημών και Τεχνολογίας της Ιαπωνίας, κ. Shinjiro Komatsu.

Το Μνημόνιο, αποτελεί σημαντικό βήμα στην περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων και ανταλλαγών μεταξύ Κυπριακής Δημοκρατίας και Ιαπωνίας και θέτει ως προτεραιότητα τη συνεργασία στα πεδία της ανώτερης εκπαίδευσης και της έρευνας, ενώ ενθαρρύνει τις επιστημονικές δραστηριότητες και την έρευνα, μεταξύ των Πανεπιστημίων και άλλων Ερευνητικών Ινστιτούτων των δύο κρατών.

Μεταξύ άλλων, θα προωθείται η ανταλλαγή πληροφοριών και επιστημονικού υλικού, η ανταλλαγή φοιτητών και η συνδιοργάνωση διαλέξεων, σεμιναρίων και συνεδρίων.

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ