Κύπρος-Ιαπωνία: Επίσκεψη του Υφυπουργού Ναυτιλίας στην Ιαπωνία για την προώθηση της κυπριακής ναυτιλίας

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω κ.Βασίλης Δημητριάδης βρίσκεται από σήμερα στην Ιαπωνία όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με κρατικούς αξιωματούχους, εκπροσώπους πλοιοκτητικών ενώσεων και ναυπηγείων καθώς και με στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Η επίσκεψη εμπίπτει στο πλαίσιο προώθησης της Κύπρου ως ναυτιλιακό κέντρο με σκοπό τη δημιουργία προϋποθέσεων για προσέλκυση ναυτιλιακών εταιρειών στη Κύπρο και πλοίων στο κυπριακό νηολόγιο από την αγορά της Άπω Ανατολής.

Ο κ.Δημητριάδης αναμένεται να επισκεφτεί αριθμό εταιρειών για να αναπτύξει τα πλεονεκτήματα της κυπριακής ναυτιλίας ενώ έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις και παρουσιάσεις σε ναυτιλιακούς παράγοντες της Ιαπωνίας καθώς και σε δημοσιογράφους που καλύπτουν τα τοπικά και διεθνή ναυτιλιακά δρώμενα για τις τρέχουσες εξελίξεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια ναυτιλία, παρουσιάζοντας το στρατηγικό όραμα της Κύπρου για τη ναυτιλία “SEA Change 2030”.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Ιαπωνία ο Υφυπουργός, ο οποίος θα συνοδεύεται από στελέχη του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, θα παραστεί στη τελετή βάφτισης νεότευκτου φορτηγού πλοίου της εταιρείας Safe Bulkers. Το πλοίο το οποίο κατασκευάστηκε σε ιαπωνικό ναυπηγείο βάσει των πλέον σύγχρονων περιβαλλοντικών προδιαγραφών θα υψώσει την Κυπριακή σημαία.

Πηγή: Κυπριακή Δημοκρατία -Υφυπουργείο Ναυτιλίας

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

1,819FollowersFollow

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ HAIKU.GR

Ιδανικό για δημιουργία σελίδων ποίησης Χάικου, βιβλίων, ανθολογιών, διαγωνισμών, εκδοτικών οίκων κ.α.

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα