Κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το καινούργιο μυθιστόρημα του Χαρούκι Μουρακάμι

 

Στα βιβλιοπωλεία της Ιαπωνίας βρίσκεται από χθες το καινούργιο μυθιστόρημα του πιο διάσημου Ιάπωνα συγγραφέα, Χαρούκι Μουρακάμι. Μάλιστα, βιβλιοπωλεία του Τόκιο άνοιξαν τις πόρτες τους τα μεσάνυχτα προκειμένου να ικανοποιήσουν εκατοντάδες ανυπόμονους αναγνώστες  και αναγνώστριες που είχαν κάνει ουρά έξω από τα βιβλιοπωλεία.  

Μέσα σε λίγες ώρες, ο εκδοτικός οίκος Bungei Shunju πρόσθεσε ακόμα 100.000 αντίτυπα στον αρχικό αριθμό των 500.000 βιβλίων που είχε τυπώσει. Το προηγούμενο μυθιστόρημά του Μουρακάμι με τίτλο 1Q84 είχε εξαντληθεί την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του το 2009 και μέσα σε ένα μήνα είχε πουλήσει ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Ο τίτλος του βιβλίου, σε αγγλική μετάφραση, είναι Colourless Tsukuru and His Years of Pilgrimage. 

Το βιβλίο είναι στην ιαπωνική γλώσσα και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει μεταφρασμένο στα αγγλικά.

murakami-tokyo1
Το καινούργιο βιβλίο του Χαρούκι Μουρακάμι, ανάμεσα σε προηγούμενα, σε βιβλιοπωλείο του Τόκιο. φωτογραφία: Junko Nagata/GreeceJapan.com
Αφίσα για το βιβλίο σε βιβλιοπωλείο του Τόκιο
Αφίσα για το βιβλίο σε βιβλιοπωλείο του Τόκιο

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img
ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services