Κλείνει η Apivita στην Ιαπωνία

日本語

Mε ανάρτηση στον επίσημο ιστοχώρο της, η εταιρεία φυσικών καλλυντικών Apivita Japan Ltd ανακοίνωσε ότι σταματά όλες τις δραστηριότητές της – και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών – στην Ιαπωνία στις 11.00 π.μ. την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στην περιοχή Jiyugaoka του Τόκιο έκλεισε στις 31 Αυγούστου.

Η Apivita εισήλθε στην απαιτητική αγορά της Ιαπωνίας το 2010 με πολλές προοπτικές λόγω της άριστης ποιότητας των καινοτόμων ελληνικών προϊόντων της αλλά και της εξωστρεφούς επιχειρηματικής φιλοσοφίας της. Μέχρι την ανακοίνωση διακοπής των δραστηριοτήτων της στην Ιαπωνία, διατηρούσε 3 καταστήματα στο Τόκιο, ένα στην Όσακα και ένα στη Ναγκόγια.

Το Μάρτιο του 2017 το πλειοψηφικό πακέτο της μητρικής ελληνικής εταιρείας Apivita εξαγόρασε ο  ισπανικός όμιλος Puig. Ο ιδρυτής της εταιρείας Νίκος Κουτσιανάς παρέμεινε στο τιμόνι της Apivita ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός ενώ η εταιρεία διατήρησε την καταστατική μειοψηφία.

Η φωτογραφία είναι από την καλοκαιρινή συλλογή της Αpivita στην Ιαπωνία
photo: facebook.com/ApivitaJapan

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ