Ημέρες Λευκάδιου Χερν: Στην παρουσίαση του βιβλίου «Σπιτικές Ιαπωνικές Συνταγές» της Τίνας Μαυροπούλου

Η κα Τίνα Μαυροπούλου με τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Χαράλαμπο Καλό

Στο Ιστορικό κέντρο του Λευκάδιου Χερν στη Λευκάδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιουνίου, γενέθλια ημέρα του Λευκάδιου Χερν, η παρουσίαση του βιβλίου της Τίνας Μαυροπούλου «Σπιτικές ιαπωνικές συνταγές».

Η κα Μαυροπούλου έδειξε φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Ιαπωνία καθώς μιλούσε για τον ιαπωνικό πολιτισμό και την σύνδεσή του με τις καθημερινές διατροφικές συνήθειες.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με την ανάγνωση λογοτεχνικών κειμένων της, ιαπωνικής τεχνοτροπίας, από το βιβλίο της που συνοδεύουν τις απλές, αισθητικά όμορφες και υγιεινές συνταγές.

O Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Καλός με τον Μορφωτικό Ακόλουθο της Ιαπωνικής Πρεσβείας κ. Σιρατόρι Κο

Στην παρουσίαση παρέστη πλήθος κόσμου με εξέχοντες τον Δήμαρχο Λευκάδας κ. Χαράλαμπο Καλό, τον Μορφωτικό Ακόλουθο της Ιαπωνικής Πρεσβείας κ. Σιρατόρι Κο, την κα Αγιούκο Μορίγια, τρισέγγονη του Λευκάδιου Χερν, την κα Ιωάννα Φίλιππα, διευθύντρια του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας και την κα Ντίνα Αναστασιαδου, γλύπτρια και ζωγράφος σουμί-ε η οποία συμμετέχει στις «Ημέρες του Λευκάδιου Χερν».

Η κα Μαυροπούλου με την κα Αγιούκο Μορίγια και την κα Ντίνα Αναστασιάδου

 

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img
ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services