Ιαπωνική ατραξιόν στην Αθήνα

Mε την ευκαιρία της φετινής επετείου των 120 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Ιαπωνίας συνεχίζουμε το ταξίδι μας στις ελληνοϊαπωνικές σχέσεις μέσα από το Αρχείο του GreeceJapan.com.


Αύγουστος 1955

Όπως γράφει και το παρακάτω απόκομμα εφημερίδας της 27ης Αυγούστου του 1955, το αθηναϊκό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει ιαπωνική ατραξιόν με ακροβασίες και ιαπωνικά παιχνίδια. Και μάλιστα για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ιαπωνική ατραξιόν εις τας Αθήνας

Αφίχθη αεροπορικώς από την Ιαπωνίαν και εμφανίζεται από της Πέμπτης εις το ΓΚΡIΗΝ ΠΑΡΚ η μεγάλη Ιαπωνική ατραξιόν VOKAWA. Η Ιαπωνική ατραξιόν θα παρουσιάση εις τα Αθήνας πρωτότυπες ιαπωνικές ακροβασίες και ωραιότατα Ιαπωνικά παιχνίδια τα οποία εξετελούντο εις το αρχαίον Τόκιο προ 3000 ετών. Πρόκειται περί μιας εξαιρετικής ευκαιρίας η οποία δίδεται εις το Αθηναϊκόν κοινόν να απολαύση νούμερα από την μυστηριώδη Άπω Ανατολήν τα οποία εκτελούνται διά πρώτην φοράν εις την Ελλάδα. Ιδιαιτέρως η ατραξιόν VOKAWA θα καταγοητεύση τα παιδάκια δια τα οποία και θα εκτελέση τα αντίστοιχα παιχνίδια των μικρών παιδιών της Ιαπωνίας.

 

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2024

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ