Η Ιαπωνία υποδέχεται τον Λεωνίδα Καβάκο

日本語

Τον διεθνώς αναγνωρισμένο βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το ιαπωνικό κοινό σε επτά ρεσιτάλ τον προσεχή Νοέμβριο. Τα τέσσερα πρώτα θα γίνουν με την ορχήστρα Gewandhausorchester Leipzig και μαέστρο τον Herbert Blomstedt και τα άλλα τρία μαζί με τον εκλεκτό συνεργάτη του και πιανίστα Enrico Pace.

Το πρόγραμμα των συναυλιών
7 Νοεμβρίου: Σαππόρο (Χοκάιντο)
9 Νοεμβρίου: Γιοκοχάμα
11 Νοεμβρίου: Τόκιο
12 Νοεμβρίου: Τόκιο
13 Νοεμβρίου: Tόκιο
14 Νοεμβρίου: Τογιότα (νομός Αΐτσι)
19 Νοεμβρίου: Σαϊτάμα

Ο βιολονίστας και μαέστρος Λεωνίδας Καβάκος θεωρείται σήμερα ένας από τους δέκα καλύτερους βιρτουόζους παγκοσμίως. Φέτος βραβεύθηκε με το Leonie Sonning Music Prize, ένα από τα σημαντικότερα βραβεία στο χώρο της κλασικής μουσικής, το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο σε έναν συνθέτη, σολίστα, διευθυντή ορχήστρας ή τραγουδιστή που έχει φθάσει σε υψηλή διεθνή αναγνώριση στον τομέα του.

Παρακάτω η αφίσα του ρεσιτάλ που θα γίνει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2017 στο Sainokuni Saitama Art Theater της Σαϊτάμα με το πρόγραμμα Violin Sonata (Janáček), Fantasia for violin & piano in C major D. 934 (Op. posth. 159) (Schubert), Thème et variations (Messiaen) και Violin Sonata No. 10 (Beethoven):

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

GreeceJapan.com
GreeceJapan.com
H Ελλάδα συναντά την Ιαπωνία. 2001-2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img
ChemiCloud - Excellent Web Hosting Services