Ο νέος Πρέσβης της Ελλάδας στην Ιαπωνία παρακολούθησε την προβολή του “Nowhere” του Δημήτρη Παπαϊωάννου

日本語

Ο κ. Καραμήτσος-Τζιράς με την κα Μαΐμι Σάτο και τον κ. Μασάσι Καγκεσάουα. Φωτ.: Junko Nagata ©GreeceJapan.com

Ο νέος Πρέσβης της Ελλάδας στην Ιαπωνία κ. Δημήτριος Καραμήτσος-Τζιράς παρακολούθησε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Τεχνών της Σαϊτάμα την προβολή του έργου “Νowhere” («Πουθενά») του Δημήτρη Παπαϊωάννου.
To έργο είναι η κινηματογραφική εκδοχή – που γύρισε και μόνταρε ο ίδιος ο Παπαϊωάννου – του έργου που είχε ανεβάσει το 2009 στην ανακαινισμένη Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου στην Αθήνα.

Η μεγάλη αφίσα του “Nowhere” στο Θέατρο Τεχνών της Σαϊτάμα. Φωτ.: Junko Nagata ©GreeceJapan.com

Ο κ. Καραμήτσος-Τζιράς, o οποίος διαδέχθηκε τον Ιανουάριο στην Ελληνική Πρεσβεία στο Τόκιο τον κ. Κωνσταντίνο Κακιούση, είναι ο πρώην Πρέσβης της Ελλάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2004 είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής Εθελοντισμού των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας όπου είχε γνωρίσει και συνεργαστεί με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, δημιουργό των τελετών έναρξης και λήξης.

Τον Έλληνα Πρέσβη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Θεάτρου Τεχνών της Σαϊτάμα (Saitama Arts Theater) κ. Μασάσι Καγκεσάουα και η παραγωγός του Ιδρύματος Τεχνών της Σαϊτάμα (Saitama Arts Foundation) κα Μαΐμι Σάτο.

Η αναδημοσίευση περιεχομένου του GreeceJapan.com (φωτογραφιών, κειμένου, γραφικών) δεν επιτρέπεται χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του GreeceJapan.com

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
TΟ 1o ANIME RADIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑspot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ